Bemutatkozás

Giba Péter okleveles építészmérnök, vezető tervező vagyok. 1991-ben diplomáztam a Budapesti Műszaki Egyetem Építészmérnöki Karán, 1994-ben alapítottam a G. Plan Építész Kft-t.

Elsősorban építészeti- és generáltervezéssel, illetve tanácsadással foglalkozunk. Megbízásaink rendkívül változatosak, egészen kis épületek, lakóházak, középületek, speciális technológiájú ipari, vagy mezőgazdasági együttesek is szerepelnek referenciáink között.

Új és visszatérő ügyfeleink között tudhatunk magánszemélyeken kívül önkormányzatokat, kül- és belföldi cégeket. Külsős szaktervezőinket több évtizedes munkakapcsolat alapján válogattuk, aminek eredményeképpen zökkenőmentes a csapatmunka.

Az építészeti tervezést összetett feladatként fogjuk fel, melynek legfontosabb része az, hogy az építtető céljait megértsük és magunkévá tegyük. Naprakészen alkalmazzuk az új anyagokat és technológiákat amikor arra van szükség, de a jól bevált, bizonyított megoldásoktól csak indokolt esetben térünk el. Célunk, hogy jól használható és elegáns, ugyanakkor funkcionálisan, esztétikailag és szerkezetileg is időtálló épületeket hozzunk létre.

Az egyre bürokratikusabbá váló építés-beruházásban építtetőink számára a biztos pontot szeretnénk jelenteni. Sokéves szakmai tapasztalattal segítünk az első ötlettől akár a használatbavételig felmerülő problémákat leküzdeni, de leginkább megelőzni.